Věděli jste, že u nás můžete zakoupit i repasované iPhony? Oslovili jsme se společnost Renewd a milovníkům nakousnutého jablka přinášíme přístroje, které splňují vysoké standardy kvality, sází na ekologičtější přístup a jsou výrazně levnější. Jejich výhody tím ale zdaleka nekončí.

Výraz repasovaný nebo použitý má ve společnosti až negativní konotace. A z části i oprávněně. I k nám čas od času zavítají lidé, kteří si nějaký repasovaný telefon koupili a nyní se jim porouchal. Když takový telefon otevřeme, nestačíme zírat, co některé firmy dokáží za prasárny. Od nejlevnějších čínských dílů, chybějících šroubků až po lepící pásky držící konektory. Když odbočíme, takový skvost můžete koupit i nevědomky, protože na trhu jsou firmy, které ho umí zatavit do "Apple" krabičky a prodávat jako nový. To je sice podvod, ale obvykle na to přijdete až po delší době a firma už na trhu nepůsobí... nicméně zpět k repasovaným telefonům. Ty od Renewd jsou repasovány výhradně z originálních dílů, takže jak vnitřní komponenty, tak například i displej je originální. Kvalita je tedy srovnatelná s novým kusem a není potřeba se bát, že se vám iPhone pod rukama rozsype.

Renewd přináší repasové iPhony se zárukou

Pro spolupráci se společností Renewd jsme se rozhodli z několika důvodů. Jedním z nich je, že při repasování iPhonů využívají jen originální součástky z dílny Apple. Jablečné telefony navíc v jejích rukách prochází pečlivou kontrolou kvality, která se soustředí na 83 klíčových bodů.

Když si koupíte iPhone Renewd, dostanete v balení také certifikovaný datový kabel. Navíc zařízení obdržíte vždy s nejnovější verzí systému iOS, která je k dispozici v okamžiku kontroly kvality.

Certifikovaná kontrola kvality

Repasované telefony od Renewd se mohou chlubit tou nejpřísnější kontrolou kvality na trhu. Všechna zařízení Renewd testují partneři, kteří jsou autorizovanými poskytovateli služeb výrobců, což znamená, že používají oficiální testovací software AST. Software prověřuje 83 klíčových součástí a historii jejich oprav, aby bylo docíleno ideální použitelnosti srovnatelné s novým kusem. Aby se zařízení mohlo chlubit certifikátem, musí být otestováno na alespoň 50 kritických bodech, a to jak v oblasti hardwaru i softwaru. Tuto hranici testovací postupy Renewd hravě překonávají. Renewd je navíc jediná společnost na trhu, která používá pouze 100% originální díly Apple.

Renewd nabízí špičkovou kvalitu a přístup šetrný k přírodě

Renewd se ale nesoustředí jen na kvalitu hardwaru a perfektní funkčnost přístroje, velmi podstatný je i perfektní vzhled. Druhý život zařízení Renewd je tak stejně dobrý jako jejich první život, i přesto, že se jedná o použité zařízení.

Pomyslnou třešničkou na dortu je pak eco-friendly balení, které je šetrné k životnímu prostředí. Ročně se totiž na celém světě vyprodukuje kolem 42 tun elektroodpadu a většina z toho by se dala snadno recyklovat místo toho, aby se jen vyhodila. Jen pro příklad: při výrobě nového iPhonu se spotřebuje 100 litrů vody a do ovzduší unikne více než 55 kilogramů CO2. Pokud vám tedy záleží i na tomto, repasovaný iPhone vám přinese maximální spokojenost.

Proč právě repasované iPhony od Renewd?

Repasované iPhony od společnosti Renewd mají několik výhod. Toto jsou ty hlavní:

  • 100% originální komponenty Apple.
    Renewd u repasovaných iPhonů používá jen originální komponenty Apple.
  • Přísná kontrola kvality.
    Pro zajištění maximální úrovně kvality prochází Renewd 83 klíčových bodů. Originální Apple příslušenství. Součástí každé zásilky je repasovaný iPhone a originální příslušenství od Applu
  • Perfektní vizuální stav.
    Známky používání jsou rozpoznatelné pouze velmi zblízka.
  • Aktuální operační systém.
    Repasovaná zařízení od Renewd vždy získáte s aktuální verzí operačního systému iOS.
  • Vždy nižší cena.
    Renewd zajišťuje levné iPhony, přitom v perfektním stavu.
  • Ekologický přístup.
    Samotné repasování je velmi ekologické, Renewd navíc přidává ekologické balení.
  • 2 roky záruka.
    Na repasovaný iPhone od Renewd získáte stejnou záruku jako na nový přístroj.

Komentáře (0)

Nejsou zde žádné komentáře